Aktivitetstilbud

Vi kjører gokart både sommer og vinter.

Gokart

Om sommeren har vi gokarter til utleie. Disse kan du kjøre ved at du enten kommer innom i åpningstiden tirsdag eller lørdag (se åpningstider), eller ved at du samler sammen en gjeng med venner eller kollegar og forhåndsreserverer banen. Dette gjøres ved å ta kontakt med Steinar (Se kontaktside). Hva med å feire barnets bursdag hos oss? Høres ikke kombinasjonen gokart-pølse-brus-is ut som en god idé? Be om pristilbud.

Sigdal Motorsenter har Norges tøffeste bane det kjøres utleiekarter på. Den er 750 meter lang og 7 meter bred. I tillegg er den kupert. Her er det arrangert store internasjonale løp. Bla. Viking Trophy. De vanlige utleiekartene kommer opp i en fart på 70 km/t på langsida. Dette er fort når du sitter så nærme bakken. 

Det stilles krav til at fører er minimum 125cm lang. Dette er minstemål for å klare å mestre gokarten (gjelder alle gokarter). Hvis dere er et firma eller bare en flokk venner, kan dere enten kjøre i eget tempo, eller vi kan arrangere konkurranser. Disse blir kjørt akkurat som et gokartløp skal kjøres. Dvs. fører mot fører med f.eks 6 runder innledende, og finaler av 8 runder. En runde blir unnagjort på rundt 40 sek eller mer.

I sesongen kan det være datoer da motorsenteret er i bruk til andre arrangement. På disse dagene er det kun mulig å kjøre ATV.

Rally

Hvem har ikke gått med drømmen om å være kartleser i bilen til en av våre erfarne rallykjørere. Nå har du muligheten. Dette må oppleves.. Egen rallyetappe på vinteren. Passer for grupper fra 5 til 30 personer. Kontakt oss for nærmere informasjon. Ring for mer info, avtale eller timebestilling. For kontaktinformasjon: se kontaktsiden.