fredag
jan262018

Vintergokart Sigdal lørdag 27/1.Hebbes Racing Solevann.

Det ser ut til å bli mulighet for dropin vintergokart fra ca.kl.13.30 nå på lørdag.Før på dagen er fullbooket.Er på plass til ca.15.30.Skulle været sette en stopper blir det kunngjort her i morgen tidlig,men ring gjerne for mer info.Alle er velkomne til en fartsfylt lørdag med isgokart.

fredag
jan122018

Vintergokart Sigdal lørdag 13.01.18 - Mulighet for drop-in!

Det blir mulighet for dropin vintergokart hos Hebbes Racing på Solevann lørdag 13/1. Vi er på plass fra ca 12:30, har fullbooket fra 14-15 og mulighet for dropin fra 15-16. Ring gjerne for mer info. Følg med på hjemmesiden lørdag morgen for å sjekke vær og isforholdene. Avlysning av arr. står da her. Alle er velkomne til en utfordrende lørdag på isbanen.

onsdag
des202017

Vintergokart Sigdal,på Solevann,januar 2018.

Vi har tilbudet til de som vil prøve seg på isbane men syntes det er mye styr med å eie og drifte noe selv.Gokart med piggdekk får oss godt voksne til å huske hvordan det var å kjøre og mestre skikkelig bil med drift på riktige hjul,altså bakhjulstrekk på vanlig norsk vinterføre.Dette er krevende selv for erfarne sjåfører og en realistisk følelse av hva som skjer hvis ikke farten ikke tilpasses det grepet du har i dekkene.Men det er også ufarlig moro for alle som vil prøve noe nytt som gir mestringsfølelse.Gokartbanen på Solevann hos Hebbes Racing i nedre Eggedal er klar for vintersesongen og vi kjører de dagene vi har bestillinger.Det blir kjørt vanlig dropin før og etter bestilte grupper.Det er ingen bestemte åpningstider,men vanlig å kjøre fra ca.kl.11-15.Vi oppfordrer til å følge med på vår hjemmeside utover vinteren eller ring meg gjerne på 90075608 for mer info.Ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til litt skikkelig action i Sigdal.Samtidig ønsker Sigdal Gokart alle en riktig god jul og et godt nytt år.Hilsen Steinar.

onsdag
nov082017

Gokart Sigdal har årets mest spennende julegave til liten og stor.

Julen nærmer seg og  dermed det vanlige problemet med å finne en julegave til alle som har alt fra før.Det kan Sigdal Gokartutleie hjelpe med.Vi kan også i år tilby gavekort på utleie gokart.Dette er en presang som passer alle fra fylte 8 år og oppover til godt voksen alder.Like populært for jenter og gutter.Vi har også spesialtilpasset gokart for kunder med handikap.Prisen for denne spesielle presangen som alle blir overrasket over er heller ikke avskrekkende.Gavekortet starter på kr.130.-Kan sendes som post.Men husk,posten tar tid før jul,så vær tidlig ute.Bruk vårt kontaktskjema eller ring Steinar på 90075608.

fredag
okt132017

Utleie gokart lørdag 14/10.Dropin fra ca.kl.13.30.

Det er fullbooket fra kl.11 i morgen,håper å være ferdig med denne gruppen ca.kl.13.30,og åpner derfor for dropin etterpå.Jeg må stenge senest 16.30 lørdag,så siste heat går ca.kl.16.Ring gjerne for mer info om dropin.Barn og voksne er velkomne i fint høstvær.