tirsdag
jul122011

Nytt 6. timersløp i september

Vi har tidligere hatt stor suksess med 6-timersløp for leiekarter både i Sigdal og på Kongsberg. Vi inviterer nå til nytt løp på Basserudåsen, Kongsberg i september. Mer info finner du på denne siden

torsdag
jul072011

Nå med Facebook "Liker" og Twitter knapper

Artikler under nyheter-seksjonen har nå fått Facebook "Liker" knapp, og en knapp for å poste link på Twitter. Dette har nesten blitt standard på blogger og andre nettsider, og vi mente at det var noe som hørte hjemme her også om man skal følge med i tiden. Så LIK i vei!

torsdag
jun232011

Ny side er live.

Websiden er flyttet over på en ny plattform. Dette skal gjøre den enklere å administrere og vedlikeholde, både fra webmaster og Halstenruds ståsted. Jeg, Terje Flågan er tilbake i webmaster stolen og vil stå for de større endringene mens Steinar og Kari selv vil gjøre mindre endringer, korrigeringer og publiseringer. Plattformen siden ligger på nå er engelsk, og noen elementer lar seg foreløpig ikke fornorske. F.eks. kommenteringsfunksjonen på artikler som denne er engelsk. Vi har valgt å godta denne ulempen, for plattformen har så mange andre fordeler som vi mener veier opp for dette. Og alle kan vel engelsk uansett?

fredag
jun172011

Rundetider fra KKC, finale

Finalen ble avviklet torsdag 16. juni. Som før er listene lagt ut her i PDF og Excel.

onsdag
jun152011

Rundetider fra KKC, tredje runde

Torsdag 9. juni ble tredje runde avholdt. Her er resultatlistene i PDF og Excel.