Sigdal Gokartutleie

Om oss

Sigdal Motorsenters gokartbane ble bygd i 1986, og blir fremdeles regnet som en av de mest krevende, men samtidig morsomste banene i Norge. Jeg fant ut alt da, at dette måtte være den perfekte bane for utleiekart, og startet forsiktig med 4 brukte karter. Dette viste seg raskt å være en suksess, så utstyr ble fornyet og flere gokarter ble kjøpt.

Foto: Privat (meg på seierspallen i 1990)

Min egen gokartkarriere startet med trening og debutantkjøring på Jessheim i 1980. Jeg har hele tiden satset på såkalt «girkart», det vil si 125 ccm motor med 6 gir og 35-40 hk. Mitt første løp kjørte jeg i 1982. Det endte med en overraskende 2.plass, så da var interessen for alvor tent. Jeg har i løpet av tiden 1982-1999 en rekke gode plasseringer i NM, norgescup, landskamper og nordiske mesterskap.

Jeg bruker gjerne min erfaring fra over 100 gokartløp til å gi tips om kjøreteknikk og «idealspor» ute på banen. Dette har resultert i mange gode førere, i tillegg til god og sikker kjøring på Sigdal Motorsenter. Jeg ser også at utrolig mange har kjøpt seg gokart for så å komme tilbake og trene aktivt her hos oss. Jeg kan konkludere med at vi har ett fint miljø på Sigdal Motorsenter.

Steinar Halstenrud